Docenten TTL Dans

ttl dans docent Nienke een van de docenten van ttl dans

Danslessen bij TTL Dans geef ik sinds 2017, in de stijl Streetdance. In mijn danslessen vind ik het belangrijk dat iedereen plezier heeft.

Daarnaast werk ik in mijn lessen naar de jaarlijkse eindvoorstelling toe. Alle kinderen kunnen hier aan de familie laten zien wat zij dat jaar geleerd hebben. Dit is altijd een groot succes! In mijn lessen gebruik ik verschillende soorten muziek. Hierbij kun je denken aan de populaire nummers van nu, maar ook juist wat onbekende nummers of liedjes van vroeger.

Zelf dans ik ook met veel plezier bij TTL Dans in de oudste groep. Naast het geven van danslessen studeer ik aan de Pabo, deze geleerde kennis kan ik tijdens mijn lessen goed toepassen. Kom gezellig langs voor een gratis proefles!

Nienke de Koning

ttl dans docent Sem een van de docenten van ttl dans

Vanaf seizoen 2022 mag ik dansles geven bij TTL Dans. Zelf heb ik vanaf mijn vijfde al gedanst bij TTL Dans en dat met veel plezier gedaan. Tijdens alle jaren heb ik veel vriendinnen gemaakt en veel plezier gehad, dit vind ik ook heel erg belangrijk. De optredens waren voor mij altijd het hoogte punt van het jaar, ik hoop dan ook dat iedereen dat net zo kan ervaren!

Naast de danslessen ben ik ook werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis, volgende zomer heb ik mijn diploma gehaald. Sommige kennis van mijn werk kan ik meenemen in het geven van de lessen.

Ik heb er zin en ik zou het leuk vinden om jullie tijdens mijn lessen te zien.

Tot dan!

Sem Slooves