Docenten TTL Dans

ttl dans docent Danique een van de docenten van ttl dans

Sinds 2013 ben ik begonnen met het geven van danslessen in diverse dansstijlen. Hiphop/Streetdance spreekt mij het meeste aan en dit is nu ook de stijl die ik in mijn lessen geef. Plezier staat bij mij voorop en uiteraard werken naar een mooie eindvoorstelling toe die wij elk jaar geven! Ik hou van afwisseling in de lessen en verander daardoor regelmatig van muziek en danspassen. Deze dansen mix ik aan elkaar vast voor de eindvoorstelling. Ik vind het altijd super leuk om te zien hoe iedereen zichzelf blijft ontwikkelen!

Naast de danslessen ben ik ook werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Deze kennis pas ik toe tijdens het geven van de kracht en mobiliteit oefeningen in mijn warming-up.

Ik hoop jullie snel in mijn les te zien!

Danique Schermer

ttl dans docent Nienke een van de docenten van ttl dans

Danslessen bij TTL Dans geef ik sinds 2017, in de stijl Streetdance. In mijn danslessen vind ik het belangrijk dat iedereen plezier heeft.

Daarnaast werk ik in mijn lessen naar de jaarlijkse eindvoorstelling toe. Alle kinderen kunnen hier aan de familie laten zien wat zij dat jaar geleerd hebben. Dit is altijd een groot succes! In mijn lessen gebruik ik verschillende soorten muziek. Hierbij kun je denken aan de populaire nummers van nu, maar ook juist wat onbekende nummers of liedjes van vroeger.

Zelf dans ik ook met veel plezier bij TTL Dans in de oudste groep. Naast het geven van danslessen studeer ik aan de Pabo, deze geleerde kennis kan ik tijdens mijn lessen goed toepassen. Kom gezellig langs voor een gratis proefles!

Nienke de Koning

Judith Ingenbleek een van de docenten van ttl dans

Mijn naam is Judith Ingenbleek, maar vele van  jullie kennen mij als Judith Wittebrood-Ingenbleek. Getrouwd met Michel en moeder van 3 kinderen, een dame van 22, een heer van 20 en nog een jonge dame van 14.

Ik ben 26 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg en maakte in 2013 een carrièreswitch naar de sport-, dans- en fitnesswereld. Sinds november 2010 ben ik gecertificeerd Zumba Instructor en geef ik lessen in Alkmaar, Heiloo en omgeving, met heel veel plezier. Vanaf begin 2018 geef ik ook Shape-lessen, of een combinatie van die 2.

Elke les bereid ik met veel zorg en aandacht voor, om er voor te zorgen dat jij een zo effectief mogelijke, maar vooral leuke workout krijgt.

Kwaliteit waarborgen van de les die ik te bieden heb, staat bij mij hoog op het prioriteitenlijstje. Maar bovenaan staat dat jij het vooral heel leuk vindt om de les te volgen. Waarom?  Dan hoef jij je niet te motiveren om te gaan sporten, maar baal je straks als je een keer niet kan. Dan kijk je uit, naar je wekelijkse uurtje, twee uurtjes, of misschien wel vier uurtjes beweging.

En echt geloof mij maar, op den duur kun jij de pasjes van de Zumba ook met je ogen dicht of doe je 30 seconden planken bij de Shape met gemak. Alle nieuwe deelnemers die ik de afgelopen 10 jaar in de les heb gehad, garandeer ik altijd, dat na 2 of 3 lessen je helemaal los kunt gaan! Ik heb nog nooit ongelijk gehad.

Judith Ingenbleek